Warehousing

Gam Bakker heeft een warehouse met een capaciteit van ruim 15.000 m2, dit warehouse bevindt zich onder andere op de Agriport in Middenmeer, een logistieke toplocatie.  Wij bezitten de ervaring en de juiste kennis over het logistieke proces en de warehousing. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten een optimale service te bieden.

 

Geconditioneerd warehouse

Dankzij ons geconditioneerde warehouse zijn wij in staat om een groot scala aan gevoelige producten op te slaan. De producten kunnen verwarmd of sterk gekoeld worden. Bovendien kunnen wij de luchtvochtigheid permanent controleren en, waar nodig, bijstellen. Dat wij producten strategisch opslaan spreek voor zich.

 

Warehouse Management System

Gam Bakker heeft de beschikking over drie verschillende opslagruimtes, deze zijn allemaal op de Agriport gevestigd. Dankzij ons geavanceerde Warehouse Management Systeem (WMS) kunnen wij onze klanten, op ieder gewenst moment, inzicht geven op hun huidige voorraad.

Luchtvochtigheid controleren en regelen

Wat ons zo uniek maakt zijn de mogelijkheden die wij kunnen bieden omtrent de luchtvochtigheid. Wij zijn in staat om permanent de luchtvochtigheid te controleren en regelen, dit kunnen wij zowel in de loodsen als tijdens het transport. Dankzij deze mogelijkheid zijn wij in staat om de gevoelige producten in optimale conditie te houden tijdens de opslag en het vervoer, dit kunnen maar weinig logistieke dienstverleners.   

 

Locatie

De Agriport in Middenmeer is een logistieke toplocatie waar wij dankbaar gebruik van maken als logistiek dienstverlener. De gunstige locatie langs de A7 zorgt voor een zeer snelle verbinding, met lage transportkosten als gevolg. Daarnaast hebben wij de beschikking over 20 docks, dit zorgt voor minimale laad- en lostijden en een optimale doorlooptijd.

 

IFS- en AEO gecertificeerd

Wij zijn IFS- en AEO gecertificeerd. IFS certificering draagt bij aan een nauwkeurige analyse van de risico’s, de beheersing ervan en een continue verbetering van voedselveiligheid. Een IFS certificaat is daarnaast erkend door het GFSI en voldoet daarmee aan de eisen van klanten en opdrachtgevers. De AEO certificering biedt verschillende voordelen in het internationale handelsverkeer.

Gam Bakker heeft nu een officiële Twitter pagina. Stel je vraag via dit medium en ontvang snel een antwoord terug.