Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent

Voor, tijdens en na het transport behandelen wij uw producten efficiënt en met zorg: wij dragen op dat moment de volle verantwoordelijkheid.

Wij vinden het vanzelfsprekend dat uw producten in een optimale conditie en op tijd geleverd worden. Hierbij speelt ons moderne wagenpark een grote rol.Onze trucks zijn geconditioneerd, regelen de luchtvochtigheid, zijn optimaal belucht. Bovendien beschikken we over open trucks en diepladers.

Om lossen en laden onder speciale omstandigheden mogelijk te maken kunnen de vrachtwagens ook langs de zijkant worden geladen en gelost.Ook zijn de meeste wagens voorzien van laadkleppen aan de achterkant van de truck.

Het wagenpark bestaat uit:

  • Geconditioneerde trucks
  • Luchtvochtigheid gecontroleerde trucks
  • Beluchte trucks
  • Open trucks en diepladers
  • Tautliners
  • Containerchassis

Geklimatiseerd en luchtvochtigheid gecontroleerd

Net zoals in ons warehouse worden de goederen ook onderweg, gedurende de gehele rit, geconditioneerd vervoerd, daarnaast wordt ook de luchtvochtigheid continu gecontroleerd en waar nodig bijgesteld. Hierdoor komen de producten in perfecte staat aan op het afleveradres. Het bloembollentransport naar Frankrijk heeft bijvoorbeeld veel profijt van deze mogelijkheden.

Gam Bakker vervoert de producten naar verschillende Europese bestemmingen, zo wordt onder andere het transport naar Frankrijk, Engeland, Duitsland, Ierland en overige Europese landen geregeld.

Gam Bakker heeft nu een officiƫle Twitter pagina. Stel je vraag via dit medium en ontvang snel een antwoord terug.