Inklapbare kuubskist

 

CER

Hetgeen waar de kuubskist van CER zich mee onderscheidt, is dat de kist dezelfde functionaliteiten als een normale houten kuubskist heeft, maar inklapbaar is. Daarnaast zorgt de speciale bodem van de kist voor een uitstekende luchtdoorstroom waardoor de vervoerde producten goed belucht blijven. Dit zorgt ervoor dat bepaalde bloembollenziektes geen kans krijgen gedurende het vervoer, wat bij de traditionele houten kuubskisten wel het geval kan zijn. In potentie kan de inklapbare kuubskist enorm kostenbesparend zijn. Als de kisten bijvoorbeeld leeg vervoerd worden, scheelt dit zon 30% à 40% aan transportkosten omdat er minder ritten worden gereden, doordat er meer kuubskisten in de vrachtwagen passen.

 

Het verlagen van de transportkosten wordt gerealiseerd doordat er minder lege vrachten, met lege kisten, getransporteerd hoeven te worden. Een gewenste bijkomstigheid bij het verlagen van deze kosten is dat minder vrachtwagens op de weg zullen zijn, wat resulteert in een gereduceerde uitstoot van Co2. Dit voorziet de kist van zijn duurzame kenmerk.

 

De inklapbare kuubskist wordt uit verschillende materialen opgebouwd en ziet er anders uit dan de traditionele kuubskist. Positief anders, blijkt uit onderzoek onder de huidige klanten van CER. De kist ziet netter en robuuster dan de traditionele kist, wat resulteert in een voorzichtige omgang met de kisten en een representatievere uitstraling voor de bedrijf die de kisten gebruikt.

 

De werking van de kist wordt in kleine video’s toegelicht op de Cer website: CER.

Video

 

Gam Bakker heeft nu een officiële Twitter pagina. Stel je vraag via dit medium en ontvang snel een antwoord terug.