DAGELIJKS TRANSPORT VAN EN NAAR FRANKRIJK

Transport Frankrijk

Gam Bakker transport heeft wekelijks verschillende vrachtwagens die het transport van en naar Frankrijk regelen. Dit doen wij al een geruime tijd en dit zullen wij nog lang blijven doen. Met name het transport van stekken bloemen en planten en het bloembollentransport zijn onze specialiteiten.

Stekken bloemen en planten naar Frankrijk

Gam Bakker transporteert al een geruime tijd stekken bloemen en planten naar Frankrijk. Deze producten kunnen wij in optimale conditie afleveren bij de klant dankzij onze zeer geavanceerde trucks. Wij kunnen de producten namelijk gekoeld vervoeren en daarnaast kunnen wij ook de luchtvochtigheid in de truck, gedurende de rit, controleren en bijstellen waar nodig. Dit zorgt ervoor dat de producten van optimale kwaliteit bij de klant geleverd worden, binnen de afgesproken tijd.

Bloembollentransport van en naar Frankrijk

Gam Bakker regelt al jaren het bloembollentransport van en naar Frankrijk. Dankzij de goede klimatologische omstandigheden in de vrachtwagens worden de bollen in optimale kwaliteit aan de klanten geleverd. Elke regio is bekend voor Gam Bakker, daarom rijden wij uw producten ook door geheel Frankrijk.

Gam Bakker heeft nu een officiƫle Twitter pagina. Stel je vraag via dit medium en ontvang snel een antwoord terug.