Gam Bakker

Wij kennen de weg!
Wij gaan tot het uiterste om de wensen van de klant te vervullen. Gam Bakker is een betrouwbare, transparante logistieke dienstverlener die maatwerk oplossingen biedt voor uw complete logistieke proces. Met onze enthousiaste aanpak en ons innovatieve vermogen willen wij ons blijven onderscheiden in de markt.

Icon

Laatste nieuws

CY Amsterdam / Westzaan

CY Amsterdam / Westzaan

De wereldwijde containerdisbalans resulteert in ongekende congestie en kostenstijgingen. CY Amsterdam / Westzaan boeken is de oplossing om de stijgende kosten te beperken.

Nieuwsitem 01

Gam Bakker Hoogtij

Wat maakt Hoogtij uniek en waarom kiezen onze klanten voor deze locatie? Lees meer over de duurzame visie op Hoogtij en de voordelen voor onze klanten in een verstoorde markt.

Internationaal: Met het buitenbeentje van Gam Bakker naar Frankrijk

Op gas naar Frankrijk

Stekgoed afleveren in Bretagne en Normandiƫ. Spannend? Met een Iveco Stralis op gas wel. Dit verhaal is geen rit, maar een ontdekkingstocht. Gerard neemt jullie met met zijn rit naar Frankrijk.

Icon

Onze logistieke diensten

Met ons dienstenaanbod verzorgen wij de complete supply chain van uw bedrijf. Het ontwikkelen-, visualiseren- en analyseren van data in rapportages, geeft ons inzichten die ondersteunen bij het optimaliseren van uw processen. We werken voortdurend aan nieuwe manieren om een betere kwaliteit en een completere, duurzame service aan onze partners te leveren.

Icon

Certificeringen

AEO Bio IFS

Vacatures

Wil jij graag in een dynamische omgeving, in een gloednieuw pand, met de nieuwste apparatuur aan het werk? Lijkt het je wat? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking onder het genot van een kop koffie of thee. Mail je CV naar vacatures@gambakker.nl

Bekijk alle vacatures
Vacatures

Duurzaamheid

Nooit stilstaan en altijd in beweging zijn, dat is wat wij bij Gam Bakker dagelijks in de praktijk brengen. Continu blijven innoveren en de logistieke processen opnieuw ontwikkelen, een vereiste om de weg naar nul-emissies succesvol af te leggen.

Lees meer
Duurzame logistiek

Wie wij zijn

De fotogalerij gaat met u een aantal jaren terug in de tijd. Bij elke foto staat een jaartal met toelichting, klik op een foto en navigeer door de geschiedenis van Gam Bakker.

Lees meer
Geschiedenis