Hoogtij

Alle openstaande vacatures op Hoogtij 

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.
De locatie

De locatie

Wil jij graag in een dynamische omgeving, in een gloednieuw pand, met de nieuwste apparatuur aan het werk? Dan is dit de plek voor jou! Op de tekening zie je het vooraanzicht van het pand. Het plafond boven de docks is 8 meter hoog, in het warehouse is het 15 meter hoog. Het plafond in het warehouse is een stuk hoger omdat hier stellingen in staan.

Gezelligheid en presteren

Gezelligheid en presteren

Het behouden van onze bedrijfscultuur vinden wij ontzettend belangrijk, daarom zijn wij op zoek naar mensen die in dit team passen. Bij ons werken verschillende mensen die uit de sportwereld komen, deze mentaliteit is terug te vinden in het gehele bedrijf.

Per direct beginnen?!

Per direct beginnen?!

Wij bieden je de mogelijkheid om per direct bij ons te komen werken! Op deze manier kan je bekend raken met onze werkwijze en de verschillende producten in ons warehouse. In eerste instantie zul je werkzaam zijn op de Agriport 101, om vanaf juli/augustus te gaan werken op de Grote Steng 10, te Westzaan.

GeĆÆnteresseerd?

Kom eens langs en laat je vrijblijvend informeren 

Contact

Mail of bel ons voor een afspraak 

Contactgegevens

Mail je CV en motivatie naar vacatures@gambakker.nl. Dan plannen we een afspraak in voor een kennismaking onder het genot van een kop koffie of thee.

 

Overige contactgegevens

 

Gam Bakker

Agriport 101

1775TA, Middenmeer

0227-504962

Meest recente impressie: 18-07-2019

Gam Bakker heeft nu een officiƫle Twitter pagina. Stel je vraag via dit medium en ontvang snel een antwoord terug.